пʼятниця, 8 жовтня 2021 р.

ПДФО - кошти платників податку, які максимально мають залишатися на місцях - відео

Збільшення частки зарахування до бюджетів місцевого самоврядування ПДФО дозволить частково компенсувати видатки перекладені державою на органи місцевого самоврядування, а саме: на утримання закладів профтехосвіти; фінансування державних соціальних гарантій; виплату заробітної плати непедагогічним працівникам закладів середньої освіти, утримання таких закладів, забезпечення навчального процесу; фінансування комунальних послуг та енергоносіїв закладів охорони здоров’я. 

відео
Асоціація міст України пропонує збільшити частку зарахування ПДФО до бюджетів громад із 60 до 65 відсотків. Адже  +5% ПДФО – це фінансовий ресурс обсягом 11,1 млрд гривень.
Збільшення частки зарахування ПДФО сприятиме підвищенню зацікавленості місцевого самоврядування щодо вжиття заходів із створення додаткових робочих місць, збільшенню доходів працюючих громадян та виведенню з тіні заробітної плати.

Повідомляє Рівненське РВ АМУ

1 коментар:

  1. Децентралізація освіти медицини адмінпослуг держави - це велика помилка. ніякого балансу коштів ніколи не звести і завжди хтось буде в програші. Інша річ децентралізація в плані податків з підприємств, екологічний податок, на інвесторів - привабливі умови і вплив створюють місцеві люди і по різному в регіонах. Та це так від теми відійшов.
    До суті: пропоную обмінятись постійними посиланнями на блоги на відповідній сторінці "посилання": https://musicvsfilms.blogspot.com/p/link-exchange.html

    ВідповістиВидалити

Головна

У Тараканівській громаді стартував проєкт для активісток - відео

Жіноча ініціатива «Спільнота активних жінок в дії» в Тараканівській громаді розпочали реалізацію своїх  ідей, заходи реалізовуються рамках п...

Популярні публікації