понеділок, 16 квітня 2018 р.

Понад 58 млн.грн отримає Рівненщина на розвиток “Нової української школи”

 Уряд затвердив Порядок та умови надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на забезпечення якісної, сучасної та доступної загальної середньої освіти “Нова українська школа”.


 Реалізація акта забезпечить спрямування субвенції на оплату заходів з підвищення кваліфікації вчителів для впровадження нового Державного стандарту початкової освіти та сучасних освітніх методик відповідно до Концепції “Нова українська школа”, закупівлі оснащення, зокрема дидактичних матеріалів для перших класів, сучасних меблів, відповідного комп’ютерного обладнання.

Рівненщина також отримає дану субвенцію на дві статті:
40 726,7  тис.грн  - на закупівлю дидактичних матеріалів, сучасних меблів, комп’ютерного обладнання, відповідного мультимедійного контенту для початкових класів  згідно з переліком, затвердженим МОН (видатки розвитку).
17 451,5 тис.грн - Підготовка тренерів-педагогів, підвищення кваліфікації вчителів початкової школи, які навчатимуть учнів перших класів у 2018/19 і 2019/20 навчальних роках, асистентів вчителів закладів загальної середньої освіти з інклюзивним та інтегрованим навчанням, заступників директорів закладів загальної середньої освіти з навчально-виховної (навчальної, виховної) роботи у початкових класах, вчителів іноземних мов, які навчатимуть учнів перших класів у 2018/19 навчальному році, вчителів закладів загальної середньої освіти (класів), в яких діти навчаються мовами національних меншин (видатки споживання)



Повідомляє офіс реформ Проекту ПУЛЬС Рівненського РВ АМУ

За інформацією  Урядового  порталу

Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Всеукраїнську історико-краєзнавчу конференцію планують провести у Гощанській громаді

Гоща готується до проведення другої Всеукраїнської історики-краєзнавчої конференції «Крізь віки: історія та культура Гощанського краю». Темо...

Популярні публікації