понеділок, 2 квітня 2018 р.

Три громади Рівненщини отримали фінансування чотирьох запропонованих проектів для молоді


Напередодні відбулося засідання конкурсної комісії Обласного конкурсу молодіжних проектів, який оголошувало Управління у справах молоді та спорту Рівненської обласної державної адміністрації. Під час засідання усі претенденти, представники громадських організацій та ініціатив презентували подані раніше проекти. Усього було 14 проектів. Фахівці заслухали усі презентації та оцінили їх. За отриманими балами визначили перелік тих ініціатив, які отримають фінансування на їх реалізацію. Участь у конкурсі взяли і об'єднані громади Рівненщини. В результаті фінансування отримають 7 проектів, чотири з яких від ОТГ. Привільненська громада реалізує два молодіжних проекти - "Школа активної молоді" і "Територія свободи", Демидівська ОТГ - "Молодіжне таборування, як спосіб підвищення екологічної свідомості", Тараканівська громада реалізує - Молодіжний патріотичний вишкільно-оздоровчий козацький табір «Серце патріота».
Серед інших проектів фахівці підтримали - Соціальне мистецтво як інструмент протидії насильству ( ГО «Центр підтримки громадських ініціатив «Чайка»), Молодіжна освітня програма «Роби з нами, роби як ми, роби краще нас» (Фонд молодіжних ініціатив «Крила»), та Молодіжний табір «Цегла» (Рівненська міська молодіжна громадська організація «Новий Рівень»).


Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Всеукраїнську історико-краєзнавчу конференцію планують провести у Гощанській громаді

Гоща готується до проведення другої Всеукраїнської історики-краєзнавчої конференції «Крізь віки: історія та культура Гощанського краю». Темо...

Популярні публікації