пʼятницю, 13 квітня 2018 р.

У Козинській громаді розробляють концепцію безпеки за сприяння фахівців з децентралізації

Козинська громада спільно з фахівцями з питань децентралізації проекту ПУЛЬС Рівненського РВ АМУ почали напрацьовувати концепцію безпеки. На зустріч запросили активних мешканців громади – освітян, депутатів та інших зацікавлених людей. Адже при напрацюванні потрібно врахувати думки якомога більшої кількості людей. 


Під час роботи визначили основні проблеми безпеки Козинської ОТГ. Найголовніше питання наявність будинку безпеки у громаді. Люди  хочуть аби громада мала таку установу де будуть розміщені основні безпекові фахівці – рятувальники, поліція чи дільничний інспектор, а також медики.  Поряд з іншими потребами Козинці потребуют облаштування каналізації, а також роздільний збір сміття. Нині в громаді, попри законодавчі вимоги, сміття і досі збирають за старим методом, а це переконані люди шкодить екологічній безпеці мешканців. Розповіли люди  про потребу облаштування пандусів, адже і досі є приміщення де вони відсутні. І звісно, у сільській місцевості люди потребують облаштування велодоріжок.  


Усі проблемні питання надалі випишуть у концепцію безпеки, згідно якої громада поступово буде вирішувати усі ці пункти.




Повідомляє Офіс реформ Проекту ПУЛЬС Рівненського РВ АМУ 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Всеукраїнську історико-краєзнавчу конференцію планують провести у Гощанській громаді

Гоща готується до проведення другої Всеукраїнської історики-краєзнавчої конференції «Крізь віки: історія та культура Гощанського краю». Темо...

Популярні публікації