четвер, 13 вересня 2018 р.

Пісківська громада на Рівненщині мріє про нову амбулаторію


Невеличка Пісківська громада, що у Костопільському районі – розвивається  помірними темпами – про це голова громади Василь Ярмольчук розповів консультантам Проекту ПУЛЬС Рівненського РВ АМУ, які завітали у громаду з робочим консультаційним візитом.  Консультанти надали вичерпну відповідь на важливі проблемні питання, які виникають у роботі громади.  

Потому голова показав обєкти, над якими вони попрацювали  і детально розповів про успіхи громади. Зокрема – власними силами  відремонтували ФАП у с. Пісків та перепрофілювали його у амбулаторію. 



У приміщенні встановили нові вікна, замінили покрівлю, та добудували ганок. Усю споруду обклали вагонкою.  Водночас  фахівці вже підготували усі документи та проект на будівництво нової амбулаторії, в рамках надання субвенції на розвиток сільської медицини. 
  

Консультанти відвідали і нову Пісківську школу, яку збуло збудовано наприкінці минулого року. Нині там навчається біля 200 дітей. 


У післяурочний час при школи діє 18 гуртків та секцій, де діти мають змогу всесторонньо розвиватися. 

Повідомляє Офіс реформ проекту ПУЛЬС Рівненського РВ Асоціації міст України

Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Всеукраїнську історико-краєзнавчу конференцію планують провести у Гощанській громаді

Гоща готується до проведення другої Всеукраїнської історики-краєзнавчої конференції «Крізь віки: історія та культура Гощанського краю». Темо...

Популярні публікації