вівторок, 25 вересня 2018 р.

Клесівська громада продовжує розвивати інфраструктуру


У Клесівській громаді розпочали будівництво повноцінного стадіону.  Кошторис цього проекту складе 1млн. 419 тис. грн. але завдяки співпраці громади і бізнесу даний об'єкт будує інвестор, громада лише підготувала проект об'єкту,  здійснює контроль та нагляд.


У майбутньому тут буде поле хорошої якості,  трибуни для глядачів та перевдягальні для спортсменів. Вже почали ставити  паркан навколо стадіону.


Активно у громаді ремонтують дороги та тротуари. Очікують що вулицю Центральну у  Клесові закінчать ремонтувати за кілька тижнів її протяжність 630 метрів. 


На її ремонт  були виділені кошти із інфраструктурної субвенції. Голова громади  Василь Гриник переконаний усі роботи вдасться завершити згідно календарного плану.

Та найбільші зміни цьогоріч відбулися в освітній сфері. Адже громада відповідально підготувала класи для Нової української школи. У Клесівській школі ліцей – є два перших класи. 


Директорка закладу Алла  Лазарчук радіє, адже школа забезпечена усім необхідним, вчителі вже адаптувалися до Нової української школи, діти почуваються більш вільно.




Навчати дітей за такою системою, та в нових умовах подобається і вчителям першачків.  Кажуть  – діти швидше і охочіше сприймають новий матеріал.

Школи у Клесівській громаді перевели на нове сучасне твердопаливне опалення, а це дає змогу – значно економити кошти громади. 


Олена Семенович, медіа-консультант Офісу Реформ проекту ПУЛЬС, Рівненського відділення АМУ





Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Всеукраїнську історико-краєзнавчу конференцію планують провести у Гощанській громаді

Гоща готується до проведення другої Всеукраїнської історики-краєзнавчої конференції «Крізь віки: історія та культура Гощанського краю». Темо...

Популярні публікації