понеділок, 3 вересня 2018 р.

У школах ОТГ Рівненщини до Нової Української школи підійшли відповідально


Об’єднані територіальні громади Рівненщини успішно підготувалися до нового навчального року в умовах старту Нової Української школи.  Ми підготували підбірку світлин з облаштованих класів для першачків у школах ОТГ.



На території Привільненської ОТГ пройшов перший дзвінок нового навчального року. Всі радісно вітали маленьких вихованців нової української школи, їх щирому та невимушеному дзвенінню на перший в навчальному році урок.


На ремонт приміщень, класних кімнат та  оснащення новітнього освітнього простору Привільненською ОТГ  цьогоріч витрачено понад мільйон гривень, але діти – наше майбутнє, і то є наша основне капіталовкладення.


Новий освітній простір організували у закладах загальної середньої освіти Козинської ОТГ: мотивуючий простір, креативний дизайн, сучасне обладнання для освіти майбутнього. Насправді ж матеріальні речі – це засіб, а не мета. Вони лише доповнюють, а не створюють досвід. Тому сподіваються, що за довгим переліком необхідних речей не загубиться у закладах первинне – знання.



У віддаленій Локницькій громаді також облаштували креативні класні кімнати для першокласників.



У Клеванській ОТГ,  яка господарює перший рік, також потурбувалися про першачків. У класах поставили нові одномісні парти, облаштували ігрові зони, усе задля комфорту дітей.


Облаштували згідно потреб НУШ кабінети для першокласників і у Клесівській ОТГ. Там завжди турбуються про дітей. 




фото використані із сторінок у соціальних мережах, та за матеріалами сайтів ОТГ
Олена Семенович медіа-консультант Офісу реформ проекту ПУЛЬС Рівненського РВ Асоціації міст України

Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Всеукраїнську історико-краєзнавчу конференцію планують провести у Гощанській громаді

Гоща готується до проведення другої Всеукраїнської історики-краєзнавчої конференції «Крізь віки: історія та культура Гощанського краю». Темо...

Популярні публікації