понеділок, 24 вересня 2018 р.

Представники місцевого самоврядування з Рівненщини приїхали на діалог із владою


У Тернополі Асоціація міст України проводить "День Діалогу з владою". Дводенний захід проходить в Українському домі «Перемога» в рамках проекту «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (ПУЛЬС), який реалізує Асоціація міст України за підтримки USAID.
Серед учасників, яких близько 400, – голови громад-членів АМУ, народні депутати України, міністри, представники урядових структур та парламенту, а також проектів міжнародної технічної допомоги – партнерів АМУ, експертного середовища. 


Присутня там і делегація Рівненського  РВ АМУ на чолі з головою регіонального відділення, Рівненським міським головою Володимиром Хомком. Нашу область представляють виконавчий директор Рівненського  РВ АМУ Тетяна Грещук, представники з міст Дубно, Острог, Радивилів, Корець, Сарни, Здолбунів та окремих ОТГ. 


У рамках «Дня Діалогу з владою» відбудеться урочиста церемонія підписання Меморандуму про наміри та взаєморозуміння між Асоціацією міст України та Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) в Україні.
Цьогорічний День Діалогу присвятили обговоренню результатів та викликів реформи місцевого самоврядування, бюджетного забезпечення територіальних громад, впровадження секторальних реформ, а також законодавчого забезпечення житлово-комунального господарства та містобудування.


Нагадаємо, що День Діалогу з владою – традиційний щорічний захід, що є майданчиком для обговорення питань та вироблення спільної позиції органів державної влади та Асоціації міст України щодо розвитку місцевого самоврядування, удосконалення законодавчої бази, розв’язання конкретних проблем забезпечення життєдіяльності територіальних громад.

Повідомляє Офіс Реформ проекту ПУЛЬС, Рівненського відділення АМУ

Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Всеукраїнську історико-краєзнавчу конференцію планують провести у Гощанській громаді

Гоща готується до проведення другої Всеукраїнської історики-краєзнавчої конференції «Крізь віки: історія та культура Гощанського краю». Темо...

Популярні публікації