пʼятницю, 4 січня 2019 р.

Новостворена Корнинська громада готується до першої сесії


Корнинська громада почала самостійне життя, нагадаємо 23 грудня там відбулися перші вибори голови та депутатів ОТГ.  Нині в громаді вже почали підготовку до проведення першої сесії. Щодо формування бюджету голова громади Роман Горбатюк-Василейко приїхав на консультацію до Офісу Реформ Рівненського РВ АМУ. 
Консультант з бюджетних питань Людмила Кушнер розяснила особливості підготовки проекту рішення про сільський бюджет на 2019 рік, також разом з головою спланували структуру виконавчого апарату. Розглянули питання тимчасової передачі повноважень районній раді в галузі освіти ( на перше півріччя) охорони здоровя та соціального захисту. Людмила Кушнер порадила передбачити в проекті рішення надання окремих повноважень в міжсесійний період голові сільської громади.  
Людмила Кушнер наголосила – щоб штат громади не роздували, і одразу почали планувати видатки та надходження громади. Обовязково потрібно зясувати, які є підприємства на території громади, аби розуміти повну картину надходжень до бюджету.
Нагадаємо перші сесії новостворених рад  вже провели Дядьковицька та Старосільська ОТГ. 
  
Повідомляє Офіс реформ проекту ПУЛЬС Рівненського РВ Асоціації міст України

Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Всеукраїнську історико-краєзнавчу конференцію планують провести у Гощанській громаді

Гоща готується до проведення другої Всеукраїнської історики-краєзнавчої конференції «Крізь віки: історія та культура Гощанського краю». Темо...

Популярні публікації