четвер, 17 січня 2019 р.

Децентралізація – спільна справа та успіх кожного і журналісти в ній відіграють важливу роль


Таку думку висловили під час Прес-кафе реформ фахівці з питань децентралізації. Зустріч ініціювало Рівненське регіональне  відділення АМУ спільно з  консультантами  Офісу реформ в рамках реалізації Проекту ПУЛЬС.
Виконавчий директор регіонального відділення Асоціації міст України  Тетяна Грещук – наголосила на важливості роботи журналістів у висвітленні процесу реформ та децентралізації в Рівненській Області. «Завдяки журналістам усіх ЗМІ – люди знають які зміни на місцях відбуваються. Ви показуєте реальні проблеми та успіхи об’єднаних громад. Асоціація міст України усіляко підтримує громади, та прислухається до голосу кожного. Ми відстоюємо проблеми органів місцевого самоврядування. А за вашої підтримки та активної позиції ми маємо сталу, зацікавлену  аудиторію та  медіа майданчики для спілкування з фахівцями та представниками громад.»  
«Ваша зацікавленість до теми децентралізації та ваша критика – нас стимулює працювати краще -  зазначив заступник голови Рівненської ОДА Олександр Корнійчук.  – Завдяки журналістам нам вдалося впровадити дану реформу, адже ви відкриті до людей, і побували чи не у всіх селах Рівненщини. Вам довіряють, вас читають та слухають у кожній оселі.» 

На такому піднесенні в урочистій атмосфері журналістам вручили Подяки Премєр-міністра України. Високою державною нагородою відзначили - Ірину Ничипорук – яка є автором, ведучою та координатором проекту «Голос громади» на телеканалі Рівне 1. А також відзначили регіонального медіа-консультанта Офісу реформ Проекту ПУЛЬС Рівненського РВ АМУ, журналістку та телеведучу  Олену Семенович –Ковтунець. 
Консультанти та фахівці подякували й іншим медіа та журналістам за високу професійну майстерність та співпрацю. Тож від Рівненського регіонального відділення Асоціації міст України вручили Подяки - Телеканалу Ритм – за створення медіа-майданчику для висвітлення реформи децентралізації, журналісту телеканалу Сфера – Павлу Невесенку, та Світлані Сабанюк - Керівнику творчої групи «Тема дня»  телеканал UA Рівне.


Проект ПУЛЬС продовжує свою роботу на Рівненщині і цьогоріч. Спільно з фахівцями різних галузей, колегами з інших проектів, громадськими організаціями - завжди готові до відкритого діалогу з громадами, та засобами масової інформації. 

Повідомляє Офіс реформ проекту ПУЛЬС Рівненського РВ Асоціації міст України

Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Всеукраїнську історико-краєзнавчу конференцію планують провести у Гощанській громаді

Гоща готується до проведення другої Всеукраїнської історики-краєзнавчої конференції «Крізь віки: історія та культура Гощанського краю». Темо...

Популярні публікації