пʼятницю, 25 січня 2019 р.

Привільненська ОТГ створює комфортні умови для інвесторів


Привільненська громада окрім розвитку інфраструктурної, соціальної та культурної сфери, цікавиться також економікою власного краю. Зокрема там готові створити усі сприятливі умови для інвесторів, підприємців та малого бізнесу. Нині підшуковують різні земельні ділянки, які б могли запропонувати інвесторам для ведення бізнесу. Голова громади Юрій Момотюк розповів – якщо зайде великий інвестор, а вже ведуть попередні перемовини, то це однозначно покращить ситуацію, адже у людей на селі зявляться нові робочі місця. 

Під час робочої зустрічі з  консультантами  Офісу реформ, які  працюють в рамках реалізації Проекту ПУЛЬС Рівненського РВ АМУ голова громади розповів про амбітні плани. Водночас отримав консультацію щодо майбутнього громади в нових умовах з приєднанням Іваннівської сільської ради. Каже – там дуже активні мешканці, які  спостерігають за усіма об’єднавчими процесами, і вже мають власні ініціативи для розвитку своїх сіл. Обговорили спільно з фахівцями план проведення Ради регіонального розвитку Привільненської громади. Консультант з бюджетних питань Людмила Кушнер надала консультацію щодо інфраструктурної субвенції на 2019рік.

  Повідомляє Офіс реформ проекту ПУЛЬС Рівненського РВ Асоціації міст України


Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Всеукраїнську історико-краєзнавчу конференцію планують провести у Гощанській громаді

Гоща готується до проведення другої Всеукраїнської історики-краєзнавчої конференції «Крізь віки: історія та культура Гощанського краю». Темо...

Популярні публікації