понеділок, 11 лютого 2019 р.

За кошти ДФРР цього року профінансують 19 проектів з Рівненської області


Перелік проектів які отримають фінансування за кошти ДФРР погодила Комісія з відбору інвестиційних проектів та програм. До складу комісії входять представники Офісу реформ Проекту ПУЛЬС Рівненського РВ АМУ.
Тож на Рівненщині продовжать  – будівництво та реконструкцію спортивних споруд, проведення енергоефективних заходів, будівництво та реконструкцію дитячих садків, бібліотеки, центру реабілітації інвалідів, відділень центральних лікарень, басейну тощо.
Заступник голови Рівненської ОДА Ігор Тимошенко зазначив - «Торік на Рівненщині розпочалося будівництво великих та дороговартісних об’єктів. Коштів з ДФРР вистачило на виготовлення проектно-кошторисної документації, початок робіт або ж будівництво першої черги соціальних установ. У цьому році ми продовжимо працювати над 19 об’єктами, адже роботи необхідно завершити. Саме тому до переліку увійшли перехідні проекти з минулого року. Нових об’єктів чи програм цього року на розгляд не пропонуємо.»
Цього року на програми та проекти передбачено понад 260 мільйонів гривень з ДФРР, з них 17 мільйонів передбачено на громадський бюджет.
Усі проекти обласна комісія подасть на затвердження КМУ, і лише після погодження розпочнуться роботи. Серед них, - спортивні комплекси на вулиці Макарова у Рівному, Сарнах та Дубровиці, садочки та школи у селах Степангород на Володимиреччині, Залав’я та Борбин на Млинівщині, Новомильськ на Здолбунівщині, Цепцевичі на Сарненщині, очисні споруди у Березному, басейн у Дубно та інші проекти.
Члени комісії зауважили – щоб першочергово фінансувати спорткомплекс у Рівному – адже він є надзвичайно важливий. До того ж розвиток спортивної галузі є пріоритетним. Проекти які мають судові спори наразі фінансувати не будуть.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Всеукраїнську історико-краєзнавчу конференцію планують провести у Гощанській громаді

Гоща готується до проведення другої Всеукраїнської історики-краєзнавчої конференції «Крізь віки: історія та культура Гощанського краю». Темо...

Популярні публікації