четвер, 7 лютого 2019 р.

Профспілки Рівненщини активно співпрацюють з об’єднаними громадами


Перший тристоронній договір про співпрацю підписали у Малолюбашанській громаді -  розповіла заступниця голови Федерації профспілок Рівненської області Марія Рожко.
Цей договір назвали «Соціальний діалог» - він передбачає співпрацю трьох сторін -   громади, роботодавців та Федерації профспілок. Головна мета – захистити інтереси працівників. Марія Рожко каже -  коли почали працювати у цьому напрямку, то планували залучити хоча б десяток роботодавців, які мають підприємства на території  Малолюбашанської громади.  Однак коли проект запустили – то спільними зусиллями вдалося залучити 52 роботодавці. А це переконана Марія Рожко – хороший показник, адже підприємці налаштовані чесно вести бізнес, платити податки, та захищати своїх працівників, у той же час громада буде отримувати надходження у бюджет.  Тристоронню угоду підписали наприкінці грудня, нині почали працювати в інших громадах -  Олександрійській та Клеванській.  
Така співпраця стала можливою завдяки підписаному меморандуму між Федерацією профспілок та експертним середовищем у галузі децентралізації. Під час робочої зустрічі з Рівненським РВ АМУ – напрацювали подальші плани, обговорили можливості співпраці з іншими ОТГ Рівненщини. 

Виконавчий директор РРВ АМУ Тетяна Грещук переконана -  кадри потрібно оберігати та захищати, адже сільські території  відчувають брак хороших працівників у всіх сферах.  Тому Офіс реформ і надалі зацікавлений у співпраці з усіма інституціями.  
Повідомляє Офіс реформ проекту ПУЛЬС Рівненського РВ Асоціації міст України


Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Всеукраїнську історико-краєзнавчу конференцію планують провести у Гощанській громаді

Гоща готується до проведення другої Всеукраїнської історики-краєзнавчої конференції «Крізь віки: історія та культура Гощанського краю». Темо...

Популярні публікації