четвер, 14 лютого 2019 р.

Громадам Рівненщини розповіли про інвестиційну привабливість та smart-новації


Щоб громади розвивалися швидшими темпами, і виходили на міжнародний рівень – потрібно попрацювати над інвестиційною привабливістю -  про це представникам об’єднаних громад розповіли фахівці агенції «Інвест Ін Рівне». 
Для цього необхідно  підготувати інвестиційний продукт, провести маркетинг територій, особливу увагу необхідно звернути на підготовку та просування свого унікального продукту.  Тоді інвестори зможуть вас помітити і почнуть з громадою перемовини.  У кожного інвестора є свої запити і цілі. Тому пропозиції громад мають бути різними.
Агенція регіонального розвитку Рівненської області також презентувала власні ідеї для підтримки громад. ЇЇ керівник Олександр Процюк, звернув увагу громад на розвитку smart-спеціалізацій.  Сьогодні потрібно впроваджувати інноваційні моделі у роботі громад – за цим майбутнє. Також  порадив розвивати регіональний туризм. Якщо виникатимуть проблеми – то за консультаціями фахівців завжди можна звертатися до агенції. 

Заступник начальника головного територіального управління юстиції з питань державної реєстрації  Неля Ковальова надала роз’яснення головам громад, щодо роботи реєстраторів, їх прийняття на посаду, та які основні вимоги до кандидатів.  Під час дискусії присутні обговорили обов’язки та права реєстратора об’єднаної територіальної громади.
Новий проект для ОТГ Houses презентувала Ольга Кашевська, вона є його координатором на Рівненщині. До участі у проекті запрошують ті громади де є багатоквартирні будинки.

Адже він передбачає навчання, та підготовку фахівців для ефективного менеджменту  та діяльності ОСББ. Проект вже успішно працює у великих містах, зокрема у Рівному. Нині запрошують відчути переваги й обєднані територіальні громади.   

Повідомляє Офіс реформ проекту ПУЛЬС Рівненського РВ Асоціації міст України




Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Всеукраїнську історико-краєзнавчу конференцію планують провести у Гощанській громаді

Гоща готується до проведення другої Всеукраїнської історики-краєзнавчої конференції «Крізь віки: історія та культура Гощанського краю». Темо...

Популярні публікації