понеділок, 15 квітня 2019 р.

Успішні історії: жінка в кадрі - жінок у Гощі закликають бути активними та успішними

Успішні історії: жінка в кадрі - таку мотиваційну зустріч організували у Гощанській селищній раді для активних жінок селища. Поділитися власним досвідом запросили  успішних жінок з органів місцевого самоврядування. 
Міський голова Корця Людмила Дмитрук розкрила тему "Мер-жінка ефективні управлінські практики".  Вона наголосила - жінка навіть на високій посаді у своїй роботі відрізняється, попри те що залишається вимогливою, треба з розумінням підходити до кожної окремої людини.
  Виконавча директорка Рівненського РВ АМУ Тетяна Грещук поділилася власним досвідом роботи з міськими та селищними головами, секретарями рад та їх заступниками. Наголосила на основних нюансах роботи в ОМС та що таке неформальне спілкування та робота. За роки роботи їй вдалося усіх об'єднати в одну дружну родину. У такий спосіб Рівненське відділення завжди виділяється  - тут усі один одного підтримують, допомагають, та вітають з усіма важливими подіями.

 Заступниця селищного голови Смизької ОТГ Вікторія Костюк - свою розповідь побудувала навколо теми "Роль активних жінок у розвитку громад". Вікторія пригадала як потрапила в ОМС, і за деякий час стала заступником селищного голови.


 Висновок такий - "Навіть молода жінка з невеликого села може змінити світ навколо себе заради своїх дітей, тим самим навчити їх любити те, чим займається їх мама, дорожити її здобутками, розділяти її радості і невдачі, допомагати, брати активну участь в ініціативах - у цьому заключається локальний патріотизм, який треба прищеплювати ще змалечку" - наголосила Вікторія. 

Повідомляє Офіс реформ Проекту ПУЛЬС  Рівненського РВ АМУ




Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Всеукраїнську історико-краєзнавчу конференцію планують провести у Гощанській громаді

Гоща готується до проведення другої Всеукраїнської історики-краєзнавчої конференції «Крізь віки: історія та культура Гощанського краю». Темо...

Популярні публікації