четвер, 16 травня 2019 р.

"Жива книга" - завітала до Смизької громади


Смизька центральна бібліотека та ГО "Злагода" стартували у проекті "Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні" (ПУЛЬС), який виконується Асоціацією міст України (АМУ) в партнерстві з Радою міжнародних наукових досліджень та обмінів IREX/Україна за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) 

Впродовж 2 годин жителі Смизької ОТГ мали можливість поспілкуватися з "живими книгами", якими були Вікторія Костюк  -заступник селищного голови Смизької ОТГ, Олександр  Федоров - заступник селищного голови Смизької ОТГ та Марія Кузьмич - начальник відділу правового та організаційно кадрового забезпечення Смизької ОТГ. Учасники заходу обговорили питання реформи децентралізації, проблеми, що є нагальними у громаді та можливі методи їх вирішення.

На завершення відбулася кава-пауза, де підсумували результати спілкування. Найцікавішим питанням для всіх "живих книг" було питання - "Хто Вас написав ?"


За матеріалами Смизької ОТГ

Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Всеукраїнську історико-краєзнавчу конференцію планують провести у Гощанській громаді

Гоща готується до проведення другої Всеукраїнської історики-краєзнавчої конференції «Крізь віки: історія та культура Гощанського краю». Темо...

Популярні публікації