четвер, 23 травня 2019 р.

Представники обласної та районних рад Рівненщини вивчали основи PR-зв’язків та комунікацій

У приміщенні обласної ради відбулася одноденна фахова майстерня на тему «Інформування громадськості про діяльність ради – шлях до порозуміння та відкритості». 

Захід організовано в рамках Проекту USAID «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (ПУЛЬС), що реалізується Асоціацією міст України у партнерстві з Українською асоціацією районних та обласних рад. 


У процесі роботи учасники обговорили проблемні питання у сфері комунікацій, взаємодії із засобами масової інформації, а також шукали шляхи їх вирішення. Модератор заходу Андрій Палій проаналізував нормативно-правову базу  на предмет практичного застосування законів та підзаконних актів. 
Під час фахової майстерні учасники в інтерактивній формі  включаються у дискусію, та ставлять власні запитання.  Особливу зацікавленість викликали теми «Сайт – дзеркало діяльності ради», та «Соцмережі: ефективний інструмент засобів зв’язків з громадськістю».

Повідомляє Офіс реформ Проекту ПУЛЬС  Рівненського РВ АМУ

Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Всеукраїнську історико-краєзнавчу конференцію планують провести у Гощанській громаді

Гоща готується до проведення другої Всеукраїнської історики-краєзнавчої конференції «Крізь віки: історія та культура Гощанського краю». Темо...

Популярні публікації