вівторок, 28 травня 2019 р.

Затвердили рейтинговий список проектів які фінасуватимуться ДФРР


Обласна комісія з оцінки та забезпечення проведення додаткового конкурсного відбору інвестиційних проектів, що можуть реалізовуватися за рахунок ДФРР у 2019 році сьогодні затвердила рейтинговий список. 
Всього на додатковий конкурс ДФРР надійшло 38 заявок. 27 з них  відповідали вимогам законодавства. Тож саме ці проекти оцінювали  члени конкурсної комісії – зауважив заступник голови Рівненської ОДА Ігор Тимошенко. «Усі члени комісії  подали свої оцінки, в результаті вже нині отримали рейтинговий список з оцінками переможців. Переможцям є ті проекти які отримали 30 балів, таких виявилося 23 проекти. Однак на 43 мільйони гривень  ми зможемо реалізувати 10-12 проектів, які є першими у рейтингу.» - розповів Ігор Тимошенко. 
Комісія, до якої також входять регіональні консультанти  та виконавчий директор Рівненського РВ Асоціації міст України  в рамках реалізації проекту ПУЛЬС, підтримала увесь рейтинговий список.  
Далі проекти-переможці мають затвердити  на міжрегіональній групі у Мінрегіоні, а потім  пройти погодження на бюджетному комітеті. Тобто реалізація проектів розпочнеться не раніше як за два місяці.
Повідомляє Офіс реформ Проекту ПУЛЬС Рівненського РВ АМУ



Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Всеукраїнську історико-краєзнавчу конференцію планують провести у Гощанській громаді

Гоща готується до проведення другої Всеукраїнської історики-краєзнавчої конференції «Крізь віки: історія та культура Гощанського краю». Темо...

Популярні публікації