пʼятницю, 14 червня 2019 р.

У Здолбунові обговорили можливі варіанти утворення ОТГ


Здолбунівський район, що неподалік Рівного, і досі не утворив жодної об’єднаної територіальної громади. Консультанти з питань децентралізації неодноразово зустрічалися з різними громадами району, і з містом Здолбунів також. Однак люди не можуть між собою домовитися та почати обєднуватись. Представники Рівненського регіонального відділення АМУ в рамках реалізації проекту ПУЛЬС  з робочим візитом відвідали Здолбунів, аби надати вичерпні консультації щодо проблемних питань.
Виконавчий директор Рівненського РВ АМСУ Тетяна Грещук розповіла яка нині ситуація в області з об’єднанням громад, як вони живуть та працюють, яких успіхів досягли.  В результаті порадила представникам міста Здолбунів вести активніші перемовини із навколишніми селами, аби вони зрозуміли переваги такого обєднання.

Міський голова Здолбунова Ігор Ольшевський розповів – " Ми давно готові до об’єднання, але сільські ради  нас не чують, відтак жодних пропозицій від них не отримували.  Були знайдені моменти порозуміння із Богдашівською сільською радою.  Але ми хочемо утворити потужну Здолбунівську громаду за перспективним планом.  Ми переконані - у Здолбунівському районі за перспективним планом формування громад має бути 2 ОТГ – Здолбунівська та Мізоцька" - зазначив Ігор Ольшевський.   
Повідомляє Офіс реформ Проекту ПУЛЬС Рівненського РВ АМУ



Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Тараканівська громада підписала Меморандум про співпрацю з ГО Агенція розвитку громад «Інтонація змін» - відео

У Тараканівському центрі культури та дозвілля с.Рачин сьогодні відбулася важлива зустріч, в результаті якої було підписано Меморандум про сп...

Популярні публікації