пʼятницю, 6 вересня 2019 р.

Робототехніка та міні-пекарня для школярів – такі додаткові активності пропонують у Демидівській ОТГ


Демидівська обєднана територіальна  громада одночасно працює у різних напрямках. У старостинських округах облаштовують дошкільні навчальні заклади, та впроваджують нову українську школу. Зокрема  1 та 2 класи забезпечені усім необхідним – меблями, навчальними матеріалами,  облаштовані  різні зони діяльності.

Ліцей у селі Пляшева – невеличкий, втім тут піклуються про дітей.  Тут вже замінені вікна на нові металопластикові, на це спрямовано 778 тис. грн, провели капітальний ремонт даху, загальна вартість проекту 975 тис.грн. У планах громади також реконструювати котельню та зовнішні теплові мережі.

Подібним змінам радіють і в садочку Сонечко, що в Демидівці. Там – реконструювали дах дошкільного закладу не загальну суму 1,4 млн. грн,  розповіла директорка Світлана Хомич. 



На подвірї Демидівського ліцею також обновки. За кошти обласного конкурсу проектів розвитку встановлено спортивні тренажери. Тут на перерві завжди гамірно. Полюбляють школярі  і міні-футбол поганяти вже на новому спортивному майданчику зі штучним покриттям. 


Директор Демидівського ліцею Олександр Вальчун пишається оновленням закладу. Каже, роблять не лише поточні ремонти, змінюють і підхід до навчання.   А розвитку спортивної сфери приділяють особливу увагу.  


Особлива гордість ліцею – територія робототехніки. Тут хочуть зацікавити дітей до інженерії та технічного моделювання.  Тому за кошти меценатів придбали усе необхідне обладнання, аби діти могли працювати, розповів інженер-електронік  Роман Корнійчук. 



Невдовзі у ліцеї буде ще одна родзинка – міні-пекарня для школярів. Цей проект також реалізують за кошти обласного бюджету, адже громада отримала перемогу у конкурсі проектів розвитку громад.


Прес-тур організовано в рамках реалізації Проекту ПУЛЬС Рівненського РВ АМУ

Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Тараканівська громада підписала Меморандум про співпрацю з ГО Агенція розвитку громад «Інтонація змін» - відео

У Тараканівському центрі культури та дозвілля с.Рачин сьогодні відбулася важлива зустріч, в результаті якої було підписано Меморандум про сп...

Популярні публікації