пʼятницю, 20 вересня 2019 р.

Успішні кейси Рівного у сфері ЖКГ – продемонстрували учасникам всеукраїнської Секції АМУ


Другий день у Рівному триває всеукраїнська Секція АМУ  з питань житлово-комунального господарства.   Захід проводиться в рамках Проєкту «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (ПУЛЬС), який реалізує Асоціація міст України за підтримки USAID.

Другий день роботи був практичним. Учасникам заходу презентували роботу модернізованої котельні, з реалізованими інженерно-технічними рішеннями. Директор з технічних питань ТОВ «Рівнетеплоенерго» Олександр Ющук  розповів, як відбувалося встановлення котельні та перехід процесу роботи зі старого обладнання на нове. Оновлена котельня в обслуговуванні не проблемна, тому працює практично безперебійно.



Далі учасники ознайомилися з організацією роботи ОСББ «Дружба». Тут за 8 років  - будинок змінився в кращу сторону,  ОСББ успішно реалізувало 4 різних проекти – щодо модернізації  багатоквартирного будинку.  Утеплені стіни, вікна, оновлені комунікації та система теплопостачання. В одному з підїздів - замінили старий ліфт на новий.



На Рівненському полігоні побутових відходів -  гостям продемонстрували роботу підприємства, а також презентували новий проєкт міської влади та НУВГП  - екологічно безпечний спосіб переробки відновної біомаси на біогумус. Розповіли про його екологічні та економічні переваги.


На підприємстві «Рівнеоблводоканал» ознайомилися з інженерно-технічними рішеннями в процесі реконструкції обєктів водопостачання. Там гостям розповіли про роботу  диспетчерського центру  та  про подальші процеси роботи працівників  в аварійних умовах.


Наостанок учасники заходу відвідали ще одну модернізовану котельню. Там ознайомилися з ефективністю роботи котельні з когенераційною установкою та перспективами на майбутнє .
Після робочої поїздки  - учасники обмінялися думками,  окреслили головні плани на подальшу роботу, аби удосконалити механізми запровадження змін  на усіх рівнях.   


Повідомляє Офіс реформ Проєкту ПУЛЬС Рівненського РВ АМУ

Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Тараканівська громада підписала Меморандум про співпрацю з ГО Агенція розвитку громад «Інтонація змін» - відео

У Тараканівському центрі культури та дозвілля с.Рачин сьогодні відбулася важлива зустріч, в результаті якої було підписано Меморандум про сп...

Популярні публікації