понеділок, 23 вересня 2019 р.

У рівненському регіональному відділенні Асоціації міст України відбулася робоча зустріч з народними депутатами України від Рівненщини - Дмитром Соломчуком та Олександром Ковальчуком


Виконавча директорка регіонального відділення Тетяна Грещук – презентувала роботу регіонального відділення, розповіла про членів регіонального відділення, а це органи місцевого самоврядування Рівненщини – міста, селища та об’єднані територіальні громади. Нині регіональне відділення нараховує 32 представника ОМС, серед них 19 ОТГ. Тетяна Грещук розповіла про головні завдання АМУ.

Консультант з правових питань Проєкту ПУЛЬС Рівненського РВ АМУ Василь Курилас – нагадав про процес децентралізації, який нині триває в області. Спільно з народними депутатами обговорили вже наявні проблемні питання. Спланували подальшу співпрацю, задля розвитку органів місцевого самоврядування.


Обранці в свою чергу – запевняли усіляко співпрацювати  з усіма громадами, допомагати також необєднаним громадам. Водночас, переконані -  громади на Рівненщині повинні бути спроможними, тому  готові сприяти їх укрупненню. Головне аби був конструктивний діалог, та пропозиції від органів місцевого самоврядування.

Повідомляє Офіс реформ Проєкту ПУЛЬС Рівненського РВ АМУ

Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Тараканівська громада підписала Меморандум про співпрацю з ГО Агенція розвитку громад «Інтонація змін» - відео

У Тараканівському центрі культури та дозвілля с.Рачин сьогодні відбулася важлива зустріч, в результаті якої було підписано Меморандум про сп...

Популярні публікації