понеділок, 16 вересня 2019 р.

Фестиваль EnergyArtFest – відгримів у Вараші

Упродовж двох днів у Вараші в рамках проекту «Малі міста – великі враження» відбувся фестиваль «EnergyArtFest» на території нового креативного простору  EnergyArt.Varash, який створюється в мікрорайоні Ювілейний.


Нагадаємо, що саме Асоціація міст України була серед ініціаторів конкурсу «Малі міста – великі враження», забезпечила супровід конкурсу та взяла участь у відборі проектів у складі експертної ради при Міністерстві культури. Ідея проведення  конкурсу "Малі міста -великі враження" належить ГО «Інститут культурної політики». Він уже другий рік поспіль реалізується Асоціацією міст України та Українським центром культурних досліджень за підтримки Міністерства культури України.  


Підготовка до фестивалю тривала кілька місяців.

Під час фестивалю у Вараші було зроблено  вуличну галерею мистецтва під відкритим небом. У рамках дійства вуличні художники оформили величезний напис фотозону «ВАРАШ». 
                                

 

Спеціальними гостями на «EnergyArtFest» були наймолодша ді-джейка України DJ Crystal Girl, резидентка радіостанції DJ FM, що розважала своїм виступом впродовж дня, та Golden Light Prodgect – неймовірне світодіодне шоу з роботами-гігантами та драконами, які запалювали ввечері. 


У неділю   відвідувачі фестивалю дізналися про українське коріння в джазі, а також  відвідали майстер-класи та  дізналися, як творити етномузику.  В рамках фестивалю облаштували цікаві фотозони для селфі, смачна їжа та інші цікавинки Фестивалю «EnergyArtFest»!

Вражали  етно-джазом відомі на всю  Україну учасниця Голосу країни Іванка Червінська та джаз-бенд Ігоря Закуся, а на десерт найсмачніше: неперевершені 35 артистів Symphony Orchestra Brevis.

Завершився фестиваль  спільним виконанням гімну, його заспівали усі гості свята.

Повідомляє Офіс реформ Проєкту ПУЛЬС Рівненського РВ АМУ
фото  EnergyArtFest

Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Тараканівська громада підписала Меморандум про співпрацю з ГО Агенція розвитку громад «Інтонація змін» - відео

У Тараканівському центрі культури та дозвілля с.Рачин сьогодні відбулася важлива зустріч, в результаті якої було підписано Меморандум про сп...

Популярні публікації