пʼятницю, 29 листопада 2019 р.

Деражненська громада – впевнено планує наступний бюджетний рік


У Деражненській громаді за 10 місяців цього року бюджет перевиконали, він складає 104% - про це повідомив голова громади  Олександр Пустовіт  під час робочої зустрічі з консультантами Проєкту ПУЛЬС Рівненського РВ АМУ.   Він зазначив  - «загрози по не виконанню захищених статей видатків – у громаді немає. Нині ми оптимістично налаштовані – на поступовий розвиток та стабільність у нашій ОТГ. Зокрема у с.Постійне – нещодавно відкрили амбулаторію. Там працює сімейний лікар і навіть стоматолог, встановлено нове обладнання. У с. Дюксин – також облаштовуємо  амбулаторію.   Ми почали поступово готуватися до реформи вторинної ланки медицини, оскільки маємо власну лікарню.»


Невдовзі у громаді відкриється ЦНАП, адже ремонтні роботи вже виходять на завершальну стадію, він працюватиме у приміщенні селищної ради. ЦНАП буде працювати за Європейськими стандартами,  невдовзі ми оголосимо конкурс на посаду реєстратора – додав голова громади.

Фахівці надали  вичерпні відповіді на проблемні питання та порадили працювати з підприємцями щодо  сплати податків, адже це дасть змогу отримати додаткові фінансові надходження у бюджет громади.

Повідомляє Офіс реформ Проєкту ПУЛЬС Рівненського РВ АМУ



Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Тараканівська громада підписала Меморандум про співпрацю з ГО Агенція розвитку громад «Інтонація змін» - відео

У Тараканівському центрі культури та дозвілля с.Рачин сьогодні відбулася важлива зустріч, в результаті якої було підписано Меморандум про сп...

Популярні публікації