середу, 27 листопада 2019 р.

У Клесівській ОТГ відбулася дитяча сесія Молодіжної ради


В рамках акції приуроченої до 30-річчя Конвенції ООН з прав дитини, що проводилася під егідою міжнародної організації «UNICEF», 22 листопада у приміщенні Клесівської селищної ради відбулася Дитяча сесія за участю представників Молодіжної ради Клесівської ОТГ.


Цього дня була запланована чергова – 65 сесія депутатів нашої громади. До процесу проведення сесії вирішили й долучити активістів вищезгаданої Молодіжної ради. Дітям надали можливість особисто відкрити сесію та взяти участь у розгляді одного з зареєстрованих проектів. Під час проведення Дитячої сесії посаду голови ОТГ обіймала Костюк Марина, заступником голови був Вагнер Олександр, секретарем – Руднік Олена.



Цей захід – нагадав учасникам  про права дітей та молоді, діти мали  можливість висловити свої побажання та ідеї, відчули  атмосферу «дорослого життя», а дорослі - дослухались до бажань та мрій молоді.


За матеріалами Клесівської ОТГ

Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Тараканівська громада підписала Меморандум про співпрацю з ГО Агенція розвитку громад «Інтонація змін» - відео

У Тараканівському центрі культури та дозвілля с.Рачин сьогодні відбулася важлива зустріч, в результаті якої було підписано Меморандум про сп...

Популярні публікації