понеділок, 18 листопада 2019 р.

Повчанська громада на Дубенщині планує розвивати туризм


Невеличка Повчанська громада – маленькими кроками прямує до сталого розвитку. Про це розповіла голова громади  Інна Іванюк  під час робочої  зустрічі з  консультантами Проєкту ПУЛЬС Рівненського РВ АМУ. 

 Консультанти надали працівникам сільської ради ряд консультацій та порад щодо проблемних питань.  Це громада – яка утворилася на межі двох районів, тому мали деякі проблеми з реорганізацією комунальних закладів.

Голова громади в свою чергу розповіла – як змінилося життя мешканців. Зокрема, навесні у Повчанській громаді збудували та відкрили амбулаторію сімейної медицини.  Заклад обслуговує усіх мешканців громади. Тут облаштовано дитячу ігрову зону, кабінет лікаря, маніпуляційну та денний стаціонар.  Нині запрошують на роботу в амбулаторію сімейного лікаря. Для нього громада  пропонує облаштоване житло при амбулаторії.  До амбулаторії через село проходить нова дорога та тротуар.




Невдовзі апарат  сільської ради також переїде у нове  відремонтоване приміщення поруч  амбулаторії, адже нині працюють  у старому дерев’яному будинку.


У планах громади – розвиток культури та туризму. Адже мають навколо чудову екологічно чисту природу. 

Повідомляє Офіс реформ Проєкту ПУЛЬС Рівненського РВ АМУ


  

Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Тараканівська громада підписала Меморандум про співпрацю з ГО Агенція розвитку громад «Інтонація змін» - відео

У Тараканівському центрі культури та дозвілля с.Рачин сьогодні відбулася важлива зустріч, в результаті якої було підписано Меморандум про сп...

Популярні публікації