середу, 29 січня 2020 р.

У Львові презентували діяльність Молодіжної ради Смизької ОТГ


Діяльність молодіжної ради Смизької ОТГ визнана однією з кращих практик використання інструменту участі молоді у прийнятті рішень, який реально застосовується у сільських громадах. Таким чином досвід створеня та практичної діяльності консультативно-дорадчого органу був представлений на заході для грантерів проекту ПУЛЬС під назвою «Тренінг з фасилітації. Розвиток ключових компетентностей», який відбувся 23-24 січня 2020 року у Львові.

«Молодіжна рада в громаді може стати соціальним ліфтом для активних, креативних і завзятих молодих людей, які вміють думати, хочуть творити зміни, але мають недостатньо знань, щоб втілити свої ідеї в реальне життя. Проте Такий інструмент залучення молоді до прийняття рішень на місцевому рівні є ефективним за умови співпраці влади і громадськості або великій наполегливості лідера, який мотивує молодь до рішучих дій!», - зазначила Вікторія Костюк голова Молодіжної ради Смизької ОТГ.  Під час заходу Вікторія Костюк презентувала діяльність Молодіжної ради, розповіла як залучають активну молодь до реалізації проєктів, та які плани мають на майбутнє.



 «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (ПУЛЬС) впроваджується Асоціація міст України у партнерстві з Радою міжнародних наукових досліджень та обмінів (IREX in Ukraine) за фінансової підтримки Агенства США з міжнародного розвитку USAID Ukraine - USAID Україна.  



За повідомленням Молодіжної ради Смизької ОТГ

Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Тараканівська громада підписала Меморандум про співпрацю з ГО Агенція розвитку громад «Інтонація змін» - відео

У Тараканівському центрі культури та дозвілля с.Рачин сьогодні відбулася важлива зустріч, в результаті якої було підписано Меморандум про сп...

Популярні публікації