четвер, 9 січня 2020 р.

У Заболотті за кошти Вараської ОТГ завершили ремонт приміщення під фронт-офіс ЦНАПу


Уже незабаром на місці обрядової зали колишньої Заболоттівської сільської ради після ремонту відкриється фронт-офіс Центру надання адміністративних послуг, який виконуватиме функції прийому документів та їх обробки. А щоб максимально наблизити послуги до людей, тут створять віддалене робоче місце адміністратора ЦНАПу.


Тут надаватимуть соціальні послуги для жителів села Заболоття і Вараської ОТГ, прийматимуть спеціалісти із управління праці та центру зайнятості. А ще – базові адміністративні послуги, окрім реєстраційних дій.


Це буде перше віддалене робоче місце адміністратора ЦНАПу в місті обласного значення на Рівненщині
За словами сільського старости Романа Хондоки, кількість послуг Центру адмінпослуг у Заболотті буде постійно збільшуватись. З часом тут прийматиме людей і представник пенсійного фонду та міського управління соціального захисту населення.
Програмне забезпечення і комп'ютерне обладнання надасть Європейський Союз по міжнародній програмі.


Після комплексного капітального ремонту приміщення, тут замінили вікна, вхідні та внутрішні двері, оновили стіни та стелю, облаштували нову електропроводку, освітлення, на підлогу поклали плитку.
На ремонт з бюджету Вараської ОТГ, куди з листопада 2018 року входить і село Заболоття, витрачено 356 тисяч 678 гривень. Підрядник – ТОВ «Компанія ДімСервіс» з Вараша.

Повідомляє Володимирець.City

Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Тараканівська громада підписала Меморандум про співпрацю з ГО Агенція розвитку громад «Інтонація змін» - відео

У Тараканівському центрі культури та дозвілля с.Рачин сьогодні відбулася важлива зустріч, в результаті якої було підписано Меморандум про сп...

Популярні публікації