середу, 22 січня 2020 р.

Рівне та Великоомелянська ОТГ налагоджують співпрацю


Голова Великоомелянської об’єднаної територіальної громади Алла Карпюк ініціювала робочу зустріч з міським головою  Рівного Володимиром Хомком.  Голова громади розповіла – «Це була моя ініціатива зустрітися з міським головою, адже чимало діток нашої громади відвідують міські шкільні та позашкільні навчальні заклади. Тому була потреба зустрітися та обговорити усі проблемні питання  та ініціативи на подальшу співпрацю щодо розвитку інфраструктури. У нас вийшла констурктивна розмова.» 


В результаті робочої  зустрічі, було попередньо визначено перспективи співпраці міста Рівного з територіальною громадою. Обговорили можливості відвідування дітьми з сіл Омеляна, Грушвиця та Вересневе дошкільних навчальних закладів та шкіл міста, перспективу влаштування вуличного освітлення та автобусного сполучення сіл територіальної громади з центральною частиною Рівного та облаштування вулиці Ярослава Гашека пішохідним переходом. Громада готова до співпраці з містом, а також до співфінансування важливих проектів.
Такі зустрічі будуть проходити регулярно, а співпраця буде продуктивною.
Нагадаємо Великоомелянська ОТГ утворилася у 2019 році, перші вибори голови та депутатів відбулися 22 грудня. У громаді вже відбулася перша установча сесія 17 січня.
Повідомляє Офіс реформ Проєкту ПУЛЬС Рівненського РВ АМУ

Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Тараканівська громада підписала Меморандум про співпрацю з ГО Агенція розвитку громад «Інтонація змін» - відео

У Тараканівському центрі культури та дозвілля с.Рачин сьогодні відбулася важлива зустріч, в результаті якої було підписано Меморандум про сп...

Популярні публікації