пʼятницю, 10 липня 2020 р.

Великоомелянська ОТГ налагоджує нові міжкультурні зв'язки

З візитом до Великоомелянської  громади завітав Голова правління громадської організації «Мультикультурна Україна» Мартін Ройтер.  Одним з пріоритетів у діяльності цієї організації є розвиток молодіжного середовища в громадах за допомогою підвищення мобільності молоді, неформальної освіти, особистісного розвитку молодіжних активістів та знання іноземних мов.

Під час зустрічі з головою ОТГ Аллою Карпюк розглянули можливості міжнародного співробітництва громади у сфері культури, розвитку молодіжного руху та багато інших питань щодо збереження та відновлення пам‘яток архітектури.


Обговоривши низку проблемних моментів життя громади дійшли спільного висновку, що сільська молодь є цільовою аудиторією, з якою потрібно посилено працювати. Адже, саме молодь змінює Україну вже сьогодні та є амбасадором своєї Батьківщини в різних куточках планети. Успіх сам не прийде - до нього потрібно прагнути, також, мати свої думки та ідеї, плани на майбутнє.

 

Повідомляє Офіс реформ проєкту ПУЛЬС  Рівненського РВ АМУ

 


Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Тараканівська громада підписала Меморандум про співпрацю з ГО Агенція розвитку громад «Інтонація змін» - відео

У Тараканівському центрі культури та дозвілля с.Рачин сьогодні відбулася важлива зустріч, в результаті якої було підписано Меморандум про сп...

Популярні публікації