четвер, 23 липня 2020 р.

Маленькі волонтери Смиги долучилися до озеленення селища

Діти-волонтери Смиги долучилися до облаштовування зеленої зони обабіч дороги.


Діти  разом з дорослими посадили чорнобривці на вулиці Заводській. До роботи долучилися учасники проєкту Школа волонтерства «Простір добрих справ», а також найменші жителі вулиці, які тут щодня бігають, граються, споглядають навколишній світ та формують свої цінності. Про це повідомили на своїй  сторінці  Агенції розвитку громад «Інтонація змін» у фейсбуці.


Організатори зазначили – «І хоча учасники цієї акції ще зовсім юні, думаю цей вечір добрих справ їм запам"ятається надовго. А ще обіцяли доглядати за своїми квітами та поливати їх. Щиро вдячні нашій волонтерській команді за допомогу, а Тетяні Козубській та Смизькій ДНЗ за чорнобривці для посадки», – зазначають  організатори.

Також всі охочі можуть долучитися до простору добрих справ. Надалі планують організовувати систематичні зустрічі для дітей та підлітків 12-15 років, які втомилися від карантину і хочуть отримати корисні навички та спробувати себе в ролі волонтера.

Повідомляє Офіс реформ Проєкту ПУЛЬС Рівненського РВ АМУ

 


Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Тараканівська громада підписала Меморандум про співпрацю з ГО Агенція розвитку громад «Інтонація змін» - відео

У Тараканівському центрі культури та дозвілля с.Рачин сьогодні відбулася важлива зустріч, в результаті якої було підписано Меморандум про сп...

Популярні публікації