понеділок, 20 липня 2020 р.

Школи у Привільненській ОТГ готуються до нового навчального року

У Привільненській ОТГ освітяни готуються до нового навчального року. У школі в с. Привільне триває поточний ремонт класів та коридорів, за час карантину вчителі суттєво скучили за учнями. На подвір'ї - косять газони та спортивне поле.


Віталій Крамчинський директор Привільненської ЗОШ 1-3 ст. зазначив -  наша школа так і зупинилася на святі 8 березня, про це свідчать вітальні листівки у коридорах школи.  Цей карантин - мені нагадує Чорнобиль. 

Інна Якимюк - провідний спеціаліст  з питань освіти розповіла, що усі школи громади готуються до навчання. "Прагнемо до офлайн навчання, адже як показала практика - не всі діти мають технічні можливості до онлайн навчання, з окремими дітьми ми навіть не могли вийти на зв'язок. Тому перш ніж планувати онлайн навчання потрібно допомогти технічно родинам.  Вчителі також мають пройти ряд тренінгів аби повноцінно працювати в онлайн форматі. Тому наша громада звісно хоче живого спілкування  з учнями" - зазначила Інна Якимюк  під час зустрічі з консультантами Проєкту ПУЛЬС Рівненського РВ АМУ. 




Повідомляє Офіс реформ Проєкту ПУЛЬС Рівненського РВ АМУ

Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Тараканівська громада підписала Меморандум про співпрацю з ГО Агенція розвитку громад «Інтонація змін» - відео

У Тараканівському центрі культури та дозвілля с.Рачин сьогодні відбулася важлива зустріч, в результаті якої було підписано Меморандум про сп...

Популярні публікації