вівторок, 14 липня 2020 р.

Креативні Маршрути м.Рівне

Місто Рівне має чим вражати, надихати та підбадьорювати, про це також дізналися учасники проєкту "Креативні маршрути успіхів громадами Рівненщини" за підтримки Українського Культурного Фонду, який реалізує Рівненське регіональне відділення АМУ. 
Перший навчальний захід відбувався у Рівному.  


А вже 15 червня учасники проєкту відвідають Радивилівську міську ОТГ. На прикладі громади - дізнаються про розвиток культури та взаємодію у цій сфері,  а також відвідають мистецьку  етнорезиденцію "Ладомирія". 

Повідомляє Рівненське РВ АМУ  

Проєкт «Креативні маршрути успіхів громадами Рівненщини» реалізовується за фінансової підтримки УКФ, зміст проєкту не є офіційною позицією УКФ

Український культурний фонд — державна установа, створена у 2017 р. як нова модель надання на конкурсних засадах державної підтримки та промоції ініціатив у сфері культури та креативних індустрій. Діяльність Фонду, відповідно до чинного законодавства, є невід’ємною частиною політики і визначених пріоритетів діяльності Міністерства культури та інформаційної політики України.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Тараканівська громада підписала Меморандум про співпрацю з ГО Агенція розвитку громад «Інтонація змін» - відео

У Тараканівському центрі культури та дозвілля с.Рачин сьогодні відбулася важлива зустріч, в результаті якої було підписано Меморандум про сп...

Популярні публікації