четвер, 13 травня 2021 р.

Як реєструвати громадські об'єднання - навчали у Гощанській громаді

Для адміністраторів Гощанського ЦНАПу проведено навчання у сфері державної реєстрації громадських об'єднань.

Відділ державної реєстрації друкованих засобів масової інформації та громадських формувань у Рівненській області Західного міжрегіонального управління юстиції (м.Львів) провів навчання працівникам Гощанського ЦНАПу.


Учасники зустрічі обговорили загальні засади проведення державної реєстрації громадських формувань, права та обов’язки суб’єктів у сфері державної реєстрації, детально зупинились на проблемних питаннях, що виникають в процесі надання адміністративних послуг у сфері державної реєстрації громадських об'єднань через центри надання адміністративних послуг.

Особливу увагу було зосереджено на деталях прийому документів для реєстрації громадських формувань, первинних профспілкових організацій та осередків політичних партій, внесення змін до відомостей про ГО та припинення ГО у результаті ліквідації/реорганізації тощо, по всім етапам прийому, реєстрації, передачі та закриття справ в автоматизованих інформаційних системах Центру надання адміністративних послуг та Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань.

Наприкінці зустрічі було обговорено можливості та шляхи прийняття узгоджених управлінських рішень для налагодження ефективного процесу надання адміністративних послуг у сфері реєстрації громадських формувань.

Отже, найближчим часом працівники Гощанського ЦНАПу зможуть проводити реєстрацію громадських об'єднань, профспілок та підрозділів партій , які хочуть мати статус юридичної особи.

Повідомляє Рівненське РВ АМУ в рамках Проєкту ПУЛЬС за матеріалами Гощанської ТГ


Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

У Тараканівській громаді стартував проєкт для активісток - відео

Жіноча ініціатива «Спільнота активних жінок в дії» в Тараканівській громаді розпочали реалізацію своїх  ідей, заходи реалізовуються рамках п...

Популярні публікації