вівторок, 18 травня 2021 р.

Громади Дубенського району налагоджують співпрацю з Польськими партнерами

В ході відзначення Дня Європи в Дубенському замку було підписано Меморандуми про співробітництво семи територіальних громад Дубенщини та ґмін Седлецького повіту Мазовецького воєводства Республіки Польща. Участь у заходах з відзначення Дня Європи в Дубенському замку прийняли Повноважними Послами Латвії, Польщі, Чехії, Хорватії та Бельгії. Керівники Рівненської обласної та Дубенської районної державних адміністрацій, народні депутати України та інші поважні гості.



Наступним кроком розвитку партнерства стане підписання Угоди про міжнародне співробітництво, що сприятиме соціально-культурному, безпековому розвитку територій.

Згідно підписаних намірів про співпрацю, партнером Привільненської громади стала ґміна Вішнев, Мирогощанської громади - ґміна Сухожебри, Смизької та Козинської громад - ґміна Мокободи, Повчанська громада - ґміна Вішнев, Демидівської і Тараканівської громад - ґміна Збучин.



Координацію та сприяння у налагодженні співробітництва територіальних громад Дубенщини та Седлецького повіту взяла на себе Дубенська районна державна адміністрація. Привільненська громада також дякує за співпрацю представникам Міжнародного центру впровадження Програм ЮНЕСКО в Україні.

Повідомляє Рівненське РВ АМУ в рамках Проєкту ПУЛЬС за матеріалами Привільненської ТГ

Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

У Тараканівській громаді стартував проєкт для активісток - відео

Жіноча ініціатива «Спільнота активних жінок в дії» в Тараканівській громаді розпочали реалізацію своїх  ідей, заходи реалізовуються рамках п...

Популярні публікації