понеділок, 14 березня 2022 р.

На Дубенщині продовжується "Марафон Єднання" - Смига

Смизька територіальна громада. Ще в перші дні війни люди зібрали та відправили 4 буси з продуктами, засобами гігієни, медикаментами (станом на 11 березня). Усе це збирали разом, усією громадою.

Нині у Смизі чітко окреслили свої дії, визначили напрямки, за якими працюватимуть надалі: 
- забезпечення військових в регіоні (щоденні потреби, які потрібно швидко «закрити»)
- формування стратегічних запасів (продуктів тривалого зберігання, медикаментів, які можна буде оперативно направити на Схід за першої ж нагоди)

- допомога вимушеним переселенцям, які вже сьогодні приїхали в громаду у пошуках безпеки. Люди потребують житла, одягу, засобів першої необхідності, продуктів харчування тощо. І кожен з напрямів – працює. 
«Людське життя - це наш перший пріоритет! – йдеться у зверненні до жителів Смизької громади на їхній офіційній сторінці. – І лише разом зможемо вистояти і перемогти!!!Дякуємо кожному за допомогу! Слава Україні!

Також у Смизі запустили Благодійний проєкт «Тепла підтримка». Ідея проста: потребуєш – бери, маєш – поділись.   «Наша благодійна шафа щоденно поповнюється новим одягом та взуттям. – кажуть в громаді. – Щиро дякуємо всім небайдужим жителям, які долучаються до проєкту і допомагають речами для дітей та підлітків, які прибувають на нашу територію. Звертаємося також до місцевих жителів, в яких вже проживають друзі, родичі або знайомі, що покинули свої рідні домівки, приходити з ними у Смизьку центральну бібліотеку (приміщення ЦНАП), щоб взяти необхідні речі безкоштовно».
За матеріалами Смизької громади 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Команда молоді з Рівного рамках програми UPSHIFT почала реалізацію проєкту «Час внутрішніх змін»

Команда «Матриця молоді» з Рівного, яка є учасниками третьої хвилі освітньої програми UPSHIFT на Рівненщині – розпочали реалізовувати свої о...

Популярні публікації