четвер, 17 березня 2022 р.

Місто-партнер Рівного Забже (Республіка Польща) залучає до допомоги Україні своїх іноземних друзів

Місто-партнер Рівного Забже (Республіка Польща) залучає до допомоги Україні своїх іноземних друзів. От що пишуть наші польські партнери:


«До Забжа потрапили чергові вантажі з допомогою для України. Днями Президент міста Забже Малгожата Манька-Шулік зустрілася у мерії з власником французького мистецького агентства Rive de Gier Роландом Контом, який організовує допомогу як місту Рівному, так і громадянам України, які перебувають у Забже. Друзі з Франції привезли дві тонни продуктів харчування та засобів гігієни. Серед подарунків також засоби догляду за дітьми та іграшки для наймолодших.


Під час розмови наголошувалося, що важливо допомагати одне одному, обмінюватися досвідом та разом виробляти найкращий спосіб підтримки тих, хто цього потребує.

Президент м.Забже подякувала за те, що у такій складній ситуації «наші друзі допомагають нашим друзям» - Франція – це ще одна країна, яка саме до Забжа привозить допомогу, зібрану для тих, хто її потребує.

-     Пишаюся мешканцями міста та пишаюся нашими друзями – це час, коли ми маємо відкрити наші домівки та наші серця для інших, - прокоментувала Президент міста Забже Малгожата Манька-Шулік.


Варто зазначити, що Франція готує черговий вантаж дарунків, який найближчим часом потрапить до Забже.»

Джерело – офіційний сайт міста Забже (Республіка Польща)

Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Громади продовжують м'яку інтеграцію ВПО через занурення в історичне минуле Рівненської області

Співпраця Ради з питань ВПО при Рівненській ОВА, Ради з питань ВПО при Березнівській міській раді та БО «БФ «Рокада» сприяла проведенню екск...

Популярні публікації