вівторок, 15 березня 2022 р.

Міжнародна підтримка для громад Рівненщини

Громади Рівненщини та благодійні фонди і надалі регулярно отримують гуманітарну допомогу від своїх міжнародних партнерів, міст побратимів та інших волонтерських організацій.  Ми підготували невеличку підбірку з кількох громад (продовження). Дякуємо усім небайдужим – усе направляють тим хто цього потребує сьогодні найбільше.

Міський голова Рівного Олександр Третяк:

«Зараз ми по-особливому відчуваємо підтримку наших партнерів по всьому світу. Бачимо підтримку мешканців різних країн світу, які солідарні з Україною, які розуміють, як потрібна нам зараз гуманітарна допомога, що здатна рятувати життя. 


Рівне приймає допомогу з країн Європи та США. Так, на вихідних відвантажили допомогу, що прибула з Нідерландів. Серед найнеобхіднішого - спальники, каремати, постіль, засоби гігієни, дитяче харчування, підгузки, одяг тощо. 

Щиро дякую за допомогу також і мерії Любліна (Польща), звідки ми отримали два вантажі з одягом, засобами гігієни, дитячим харчуванням тощо. Ваша допомога відправлена тим, хто цього сьогодні потребує найбільше – нашим захисникам у ЗСУ, теробороні, тим, хто змушений був евакуюватися та залишити свій дім.


Дякую благодійникам, вдячний волонтерам, які координують роботу та допомагають доставити вантажі тим, кому вони найбільше потрібні. Спільними зусиллями ми наближаємо перемогу!» - зазначив Олександр Третяк на своїй сторінці у ФБ.





Тараканівська громада отримала гуманітарну допомогу з Польщі


Тараканівська сільська рада днями отримала гуманітарну допомогу від гміни Збучин Седлецького повіту Мазовецького воєводства (Республіка Польща), з якою підписаний меморандум про добросусідство, дружні стосунки та співпрацю.

Частину гуманітарної допомоги відразу перенаправили нашим військовослужбовцям у зону бойових дій.

Надійний тил - запорука перемоги! Все буде Україна! 

Корнинська громада:

Наші люди з різних країн переймаються ситуацією, яка відбувається - повномасштабне вторгнення росії в Україну... 

Та водночас допомагають, підтримують в межах своїх можливостей 


Нині ЩИРО ДЯКУЄМО    жительці села Колоденка, яка наразі проживає у Німеччині Віта Савчук   та її друзям, також Michael Deffaa, фірмі Michi’s Fahrbar, усім жителям, які підтримали організацію по збору гуманітарної допомоги з містечка Aulendorf.  

Ми отримали:

- медикаменти, 

-теплі ковдри, спальники, каремати, 

- засоби особистої гігієни,

- продукти та дитяче харчування,

- одяг, взуття, 

- Важливе для наших захисників - необхідні засоби індивідуального захисту (ліхтарики, наколінники, тактичні рукаці, розгрузки) 

Повідомляють громади на своїх офіційних сторінках


Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Громади продовжують м'яку інтеграцію ВПО через занурення в історичне минуле Рівненської області

Співпраця Ради з питань ВПО при Рівненській ОВА, Ради з питань ВПО при Березнівській міській раді та БО «БФ «Рокада» сприяла проведенню екск...

Популярні публікації