пʼятницю, 12 жовтня 2018 р.

Млинівська громада розширюється та збільшується


До Млинівської ОТГ таки вирішили приєдналися жителі Мальованської сілської ради. Відтак на початку жовтня Мальованська сільська рада прийняла рішення про надання згоди на добровільне приєднання до Млинівської ОТГ, його передали у центральну садибу. Млинівська селищна рада – дала згоду на таке приєднання. 


Тепер розпочався повноцінний процес приєднання до Млинівської обєднаної територіальної громади. Селищна та сільська ради готують документи для подання в облдержадміністрацію для отримання висновку. Формальних перешкод для такого обєднання немає, адже Мальованська сільська рада по перспективному плану віднесена до Млинівської ОТГ.


Нині у Млинівському районі вже сформовано та працюють 5 ОТГ – Млинівська, Острожецька, Ярославицька, Підлозцівська  та Бокіймівська. Але і досі лишається одна сільська рада яка не обєдналася – Підгаєцька, вона по Перспективному плану є частиною Млинівської ОТГ. Тож Млинівська громада очікує – що невдовзі вони також приєднаються до Млинова.  


Повідомляє Офіс реформ проекту ПУЛЬС Рівненського РВ Асоціації міст України


Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Всеукраїнську історико-краєзнавчу конференцію планують провести у Гощанській громаді

Гоща готується до проведення другої Всеукраїнської історики-краєзнавчої конференції «Крізь віки: історія та культура Гощанського краю». Темо...

Популярні публікації