вівторок, 23 жовтня 2018 р.

До розвитку дітей у Смизькій громаді долучаються громадські активісти


Активісти у Смизькій громаді усіляко розвивають та сприяють дітям. У такий спосіб доводять – громада дружня до дітей та молоді. Зокрема нещодавно громадська організація « ФК «Єврошпон-Смига» отримала грантові кошти в рамках Європейського тижня кодування та Міжнародної ініціативи Meet and Code на проведення заходів, що покликані показати, як працюють ІТ-технології і як вони впливають на повсякденне життя кожного з нас. Діти Смизької громади поринули у світ цифрових технологій і спробували себе у ролі роботехніка. 



Подія від громадських активістів  під назвою «Н2О+Football:КОД ПЕРЕМОГИ» включала в себе три майстер-класи орієнтовані на дітей молодшого шкільного віку.  Діти працювали над створенням додатку (на Андроїд) для футболістів. Він визначає контроль режиму пиття води упродовж дня (особливо під час тренувань). Користь від цього додатку важко переоцінити, адже вода – це основа здоров’я для спортсмена і запорука перемоги.




Працювали діти над  створенням  комп’ютерних ігор (за допомогою Constract2) на тему футболу, а також дізнались як відбувається   розробка сайтів за допомогою СМС систем (WIXTilda).



На завершення події всі учасники отримали сертифікати і подарунки, а також обмінялися враженнями від заходу. 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Всеукраїнську історико-краєзнавчу конференцію планують провести у Гощанській громаді

Гоща готується до проведення другої Всеукраїнської історики-краєзнавчої конференції «Крізь віки: історія та культура Гощанського краю». Темо...

Популярні публікації