вівторок, 9 жовтня 2018 р.

Ярославицька громада налагоджує муніципальну співпрацю у різних галузях


 Про це представники громади розповіли консультантам Проекту ПУЛЬС Рівненського регіонального відділення АМУ, під час виїзної консультації в Ярославицькій ОТГ.  


 Водночас громада цікавилася – як правильно налагодити таку ж співпрацю щодо вивозу та переробки сміття. Роз’яснення надав консультант з правових питань Василь Курилас.  Водночас розповів і про інші важливі правові аспекти діяльності громади. 


Виконавчий директор Рівненського регіонального відділення Асоціації міст України Тетяна Грещук –презентувала різні освітні заходи для ОТГ, які реалізує Асоціація міст України в рамках реалізації проекту ПУЛЬС. Наголосила на їх важливості для повноцінної роботи обєднаної громади.  


Консультант з бюджетних питань Людмила Кушнер надала консультацію щодо планування бюджету на 2019 рік, та на особливості його виконання. 


Консультант з місцевого розвитку Руслана Стасюк – наголосила на важливості написання розвиткових проектів для громади. Каже сьогодні громади мають працювати на перспективу, і враховуючи цей фактор писати саме такі проекти, водночас вони мають відповідати стратегії розвитку ОТГ. 

Повідомляє  Офіс Реформ проекту ПУЛЬС, Рівненського відділення АМУ



Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Всеукраїнську історико-краєзнавчу конференцію планують провести у Гощанській громаді

Гоща готується до проведення другої Всеукраїнської історики-краєзнавчої конференції «Крізь віки: історія та культура Гощанського краю». Темо...

Популярні публікації