пʼятницю, 13 грудня 2019 р.

Корнинська громада свій перший самостійний рік завершує успішно


Про це розповів голова Корнинської громади Роман Горбатюк-Василейко під час робочої зустрічі з консультантами Проєкту ПУЛЬС Рівненського РВ АМУ. Нагадаємо, Корнинська  громада розташована поруч з містом Рівне, і це її перший самостійний рік господарювання. 


Голова громади каже -  «Ми хоч і маленька громада, втім свої плани і зобовязання виконуємо. Нам вдалося виконати усі заплановані показники бюджету, заборгованостей по захищеним статтям видатків не буде. Делеговані зобов’язання по освіті ми плануємо і надалі передати у район, як було і цьогоріч, адже  освітніх закладів у нас небагато, тому доцільніше щоб їх вели на рівні району.»

Консультант з бюджетних питань Людмила Кушнер – порадила не  затягувати з прийняттям бюджету на 2020 рік., при затвердження бюджету врахувати усі захищені статті витрат, а при внесенні змін до бюджету за рахунок залишків та перевиконання спрямовувати кошти на місцеві програми, інвестиційні видатки, обов’язково забезпечити резерв коштів для реалізації  проектів на умовах спів фінансування.

Повідомляє Офіс реформ Проєкту ПУЛЬС  Рівненського РВ АМУ

Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Всеукраїнську історико-краєзнавчу конференцію планують провести у Гощанській громаді

Гоща готується до проведення другої Всеукраїнської історики-краєзнавчої конференції «Крізь віки: історія та культура Гощанського краю». Темо...

Популярні публікації