суботу, 21 грудня 2019 р.

У неділю на Рівненщини відбудуться перші вибори в ОТГ


22 грудня у 9 ОТГ Рівненської області відбудуться перші вибори голови громади та депутатів рад. Всього обирають 9 голів, 202 депутати, виборами охоплено 26 сільських та 1 селищна рада.  Виборами охоплені Володимирецький, Дубенський, Костопільський, Рівненський та Сарненський райони – зазначив консультант з правових питань Проєкту ПУЛЬС Рівненського РВ АМУ Василь Курилас. 

До слова, це найбільш масові вибори в ОТГ на Рівненщині, зазвичай ми маємо 3-4 нових ОТГ, а тут одразу 9.  Отож вибори відбудуться у наступних ОТГ:  
Антонівська сільська ОТГ Володимирецького району, 
 Полицька сільська ОТГ Володимирецького району,
 Каноницька сільська ОТГ Володимирецького району,
 Рафалівська селищна ОТГ Володимирецького району.
 Вирівська сільська ОТГ Сарненського району,
 Кричильська сільська ОТГ Сарненського району,
 Головинська сільська ОТГ Костопільського району,
 Семидубська сільська ОТГ Дубенського району,
 Великоомелянська сільська ОТГ Рівненського району.


Напередодні виборів консультанти Проекту ПУЛЬС з правових та бюджетних питань, спільно з керівництвом Рівненської ОДА провели ряд виїздних зустрічей-консультацій у всіх дев’яти громадах де нині відбудуться вибори. Фахівці окреслили головні завдання для новостворених громад після виборів. Та наголосили що і надалі працюватимуть з громадами щодо консультаційного супроводу у їх організаційній роботі.   
Серед першочергових завдань цих об’єднаних громад – формування плану соціально-економічного розвитку та основних програмних документів, наголосив Василь Курилас.

Повідомляє Офіс реформ Проекту ПУЛЬС Рівненського РВ АМУ


Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Всеукраїнську історико-краєзнавчу конференцію планують провести у Гощанській громаді

Гоща готується до проведення другої Всеукраїнської історики-краєзнавчої конференції «Крізь віки: історія та культура Гощанського краю». Темо...

Популярні публікації