суботу, 21 грудня 2019 р.

Жінки Смизької громади цьогоріч успішно реалізували три молодіжні проєкти за підтримки Рівненської ОДА


У 2019 році три громадські організації, які працюють у Смизькій громаді, перемогли в обласному конкурсі молодіжних проєктів та отримали фінансову підтримку на реалізацію своїх ідей.

Таким чином, ГО "Асоціація ТЕЗА" проводила заняття в рамках "Курс занять для дітей та молоді 14-17 років «Школа фінансової грамотності», Zlagoda Громадська організація вчила підлітків та молодь бути екологічно свідомими та брати участь у прийнятті рішень на місцевому рівні в рамках проекту "Я - активний громадянин", а Дитячо-юнацький ФК "Єврошпон-Смига" пропагував застосування тайм-менедженту у повсякденному житті для досягнення поставлених цілей в рамках проєкту "Тайм-менеджмент - шлях до здоров"я усієї родини".

Керівницями усіх трьох проєктів були активні жінки, дві з них є засновницями нової організації. Не зважаючи на те, що реалізація ініціатив вже підійшла до завершення, активістки планують продовжувати розпочату роботу, але вже в рамках діяльності Агенція розвитку громад "Інтонація ЗМІН".


«Для нас це був досить цікавий досвід, а діти та шкільна молодь мали можливість отримання безкоштовної неформальної освіти максимально наближено до місця проживання, що є дуже важливо для реалізації місцевої молодіжної політики та діяльності Молодіжна рада Смизької громади» - зазначила Вікторія Костюк.

За матеріалами Агенції розвитку громад "Інтонація ЗМІН"

Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Всеукраїнську історико-краєзнавчу конференцію планують провести у Гощанській громаді

Гоща готується до проведення другої Всеукраїнської історики-краєзнавчої конференції «Крізь віки: історія та культура Гощанського краю». Темо...

Популярні публікації