пʼятницю, 22 травня 2020 р.

АМУ запрошує громади долучитися до онлайн-марафону “Стан та перспективи розвитку будівельної галузі 2020”

З 1 по 5 червня 2020 року відбудеться Всеукраїнський онлайн-марафон “Стан та перспективи розвитку будівельної галузі 2020” у форматі відеоконференції, організований Громадською радою при Мінрегіоні. Захід розрахований на 1 тисячу учасників.
Асоціація міст України виступає партненом онлайн-марафону.
 
Головна мета - обговорення питань поточного стану та вироблення рекомендацій щодо шляхів розвитку будівельної галузі в Україні.
Місія заходу - просвітницька діяльність, яка може допомогти всім зацікавленим сторонам отримати корисну інформацію про сучасний стан функціонування та перспективи розвитку будівельної галузі в Україні.
Під час марафону учасники ознайомляться з експертним та аналітичним розкриттям принципів державної політики з питань будівництва та містобудування, аналізом практики впровадження пріоритетних проектів регіонального розвитку. Крім того, вони  дізнаються перспективи реалізації Національної програми "Велике будівництво".
Спікери - відомі експерти в сфері містобудування, архітектури, будівництва та державного управління, народні депутати України, представники органів державної влади та органів місцевого самоврядування.
На відкритті марафону виступить Виконавчий директор АМУ Олександр Слобожан5 червня експерт з місцевого економічного розвитку АМУ Діна Серебрянська розповість учасникам про стан та ризики започаткованої Урядом реорганізації ДАБІ.
Тематичні панелі в рамках марафону:
  • державна політика у сфері будівництва та архітектури;
  • Національна програма «Велике будівництво». Будівництво доріг в Україні у 2020 році;
  • ціноутворення у будівництві, експертиза проектів будівництва;
  • електронні системи у сфері будівництва;
  • архітектурно-будівельний контроль та нагляд, дозвільні процедури у будівництві, особливості ліцензування;
  • технічне регулювання у будівництві;
  • саморегулювання у сфері містобудівної діяльності та ін.
Реєстрація учасників  та детальна програма - на офіційному сайті марафону

Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

У Рівному обговорили потреби та проблеми доступності допомоги для ВПО

30 квітня у Рівному відбулася перша адвокаційна зустріч з метою обговорення потреб та проблем доступності допомоги для ВПО та напрацювання м...

Популярні публікації