середу, 27 травня 2020 р.

Громадські активісти з громад Рівненщини взяли участь у Всеукраїнському форумі взаємодії та розвитку

Всеукраїнський  Форум взаємодії та розвитку, який організовує ГО «Lets do it, Ukraine» за підтримки Міністерства молоді та спорту України відбувся сьогодні на Рівненщині в онлайн форматі.

Участь у Форумі взяло понад 20 активістів з громад Рівненщини. Основна тематика Форуму цьогоріч - залучення молоді до волонтерської діяльності, пошуку оптимальних рішень щодо створення дієвого механізму взаємодії органів державної влади та громадськості у реалізації суспільно значущих проєктів, розвитку волонтерського руху та обміну досвідом щодо кращих практик залучення волонтерів до вирішення соціальних питань.  Форум проходить у різних областях України в період з  20 травня по 5 червня 2020 року за допомогою програми ZOOM з трансляцією на сторінку Facebook.

Рівненські активісти розповіли про роботу в умовах коронавірусу та про реалізацію своїх проектів у 2020 році. Особливу увагу звертали на роботу з молоддю та залучення якомога більшої кількості учасників. Представили свої плани 2020 року, та як їх адаптовують до роботи у карантинних обмеженнях.

Відео Форуму взаємодії та розвитку доступне на Фейсбук сторінці за наступним посиланням. 

https://www.facebook.com/413249878851213/videos/252298135993545/

Повідомляє Офіс Реформ Проєкту ПУЛЬС USAID Рівненського РВ АМУ

Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Всеукраїнську історико-краєзнавчу конференцію планують провести у Гощанській громаді

Гоща готується до проведення другої Всеукраїнської історики-краєзнавчої конференції «Крізь віки: історія та культура Гощанського краю». Темо...

Популярні публікації