вівторок, 12 травня 2020 р.

Педагогічний колектив Удрицького НВК допомогли медикам Миляцької ОТГ

Педагогічний колектив комунального закладу «Удрицький НВК»  свій одноденний заробіток, в розмірі 10,4 тис. гривень використали на придбання найнеобхідніших для протидії коронавірусу матеріалів. 

Зокрема придбали – деззасоби, захисні костюми багаторазового та одноразового призначення, одноразові захисні маски, медичні шапочки, півмаски фільтрувальні «БУК-3К» FFP3 NR (респіраторів), два портативних пальчикових пульсоксиметри  YM 103 для вимірювання рівня  сатурації кисню в капілярній крові, безконтактний  інфрачервоний  термометр, захисні маски-екрани для обличчя. 


Засоби захисту передали для використання усіма медичними  працівниками ФАПів села Удрицьк та Хочин, медичного пункту Удрицького НВК.

Організатором благодійної акції виступила медична сестра школи Бадан С.А. За її ініціативою за кошти профспілки ще раніше було придбано багаторазові захисні маски для працівників шкільного та дошкільного підрозділів НВК в кількості 60 одиниць, кожному працівникові були видані деззособи «Бланідас» для санітарної  обробки різноманітних поверхонь у навчальному закладі та в побуті. Навчальний заклад забезпечений достатньою кількістю дезинфікуючих, миючих  засобів, проточною холодною та гарячою водою.


За матеріалами Миляцької ОТГ

Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Всеукраїнську історико-краєзнавчу конференцію планують провести у Гощанській громаді

Гоща готується до проведення другої Всеукраїнської історики-краєзнавчої конференції «Крізь віки: історія та культура Гощанського краю». Темо...

Популярні публікації