пʼятницю, 8 травня 2020 р.

У Смизькій ОТГ затвердили офіційні інформаційні сторінки в мережі інтернет


Напередодні у Смизі затвердили  офіційні інтернет-ресурси громади. Згідно розпорядження затверджено:  

-
URL- адреса офіційного сайту селищної ради: http://smyzka.gromada.org.ua/.
-
URL- адреса офіційної сторінки в соціальній мережі "Facebook"- "Смизька громада": https://www.facebook.com/smyzkaradaOTG/.
Смизька селищна рада розміщує інформаційні повідомлення, оголошення, новини, що стосуються її діяльності лише на вище зазначених джерелах інформування. Всі інші ресурси, де може розміщуватися інформація про життя громади є неофіційними і селищна рада не несе відповідальність за її достовірність. 

Відповідальність за ведення сторінок та сайту покладено на Галину Руднік діловода адміністративно-господарського відділу Смизької селищної ради.
Також для зручності комунікації з керівниками комунальних закладів та керівниками відділів Смизької селищної ради та оперативного висвітлення актуальної інформації було прийнято розпорядження про надання інформації про заходи, події, новини та оголошення на окрему електронну адресу smyha-info@ukr.net.

Повідомляє Офіс реформ Проєкту ПУЛЬС  Рівненського РВ АМУ
За матеріалами Смизької ОТГ

Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Всеукраїнську історико-краєзнавчу конференцію планують провести у Гощанській громаді

Гоща готується до проведення другої Всеукраїнської історики-краєзнавчої конференції «Крізь віки: історія та культура Гощанського краю». Темо...

Популярні публікації