середу, 20 травня 2020 р.

Перспективний план Рівненської області - затверджено

Кабмін сьогодні затвердив перспективний план формування територій громад Рівненської області.

Відповідний проект розпорядження підтримали під час засідання Уряду. Перспективний план сформований згідно з вимогами Закону України «Про добровільне об’єднання територіальних громад» та Методики формування спроможних територіальних громад.

Згідно розпорядження, у Рівненській області передбачено 64 спроможних (об’єднаних) територіальних громад. Перспективним планом  охоплено 100% території.

Ми пройшли інтенсивний шлях з обговорень, консультацій та узгоджень з Всеукраїнськими асоціаціями органів місцевого самоврядування, народними депутатами, експертами та громадськістю. При цьому керувалися основним принципом – громада має бути спроможна і здатна забезпечити людей необхідними послугами. На основі затвердженого Плану буде створений майбутній адміністративно-територіальний устрій Рівненщини та відбудуться місцеві вибори, - зазначив голова Рівненської ОДА Віталій Коваль.

Перспективний план можна переглянути тут. 

 Повідомляє Рівненська ОДА


Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

У Рівному обговорили потреби та проблеми доступності допомоги для ВПО

30 квітня у Рівному відбулася перша адвокаційна зустріч з метою обговорення потреб та проблем доступності допомоги для ВПО та напрацювання м...

Популярні публікації