пʼятниця, 11 вересня 2020 р.

Привільненську ОТГ відвідала заступниця Міністра культури та інформаційної політики України

 В ході робочого візиту на Рівненщину, Привільненську ОТГ відвідала делегація міністерства культури та туризму на чолі з заступницею Міністра культури та інформаційної політики України Лариси Петасюк. Гостям було презентовано досягнення Привільненської громади в напрямку розвитку культурного середовища - діяльності Будинку культури с. Привільне та публічно-шкільної бібліотеки. Роботу молодіжного центру Привільненської ОТГ, створений мурал «Перше digital-сузіря муралів на карті України» та інші реалізовані проекти громади.

В ході зустрічі керівництвом громади було коротко окреслено ідеї проектів з розвитку культури і туризму на території громади та наголошено на існуючих проблемах усіх об’єднаних територіальних громад – підтримки інфраструктури об’єктів культури з боку держави. Проговорено механізми залучення додаткових коштів на підтримку об’єктів культурної сфери Привільненської ОТГ.

В молодіжному центрі гостям презентували дитячу анімацію, яку виготовили в рамках проекту «Ю-тубери. Створювати відео? Просто!» за підтримки Рівненської ОДА та відеосюжет молоді про Тараканівський форт, це відео  підготовлено в рамках проекту «Медіа-школа прямує в громади» за підтримки Українського культурного Фонду, їх невдовзі розмістять  на сайті Міністерства.

Загалом, представники Міністерства культури та туризму відмітили досягнення Привільненської ОТГ та великий обсяг проробленої роботи громади.

За матеріалами Привільненської громади

 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Всеукраїнську історико-краєзнавчу конференцію планують провести у Гощанській громаді

Гоща готується до проведення другої Всеукраїнської історики-краєзнавчої конференції «Крізь віки: історія та культура Гощанського краю». Темо...

Популярні публікації